Hoe werk ik de firmware bij?

Zorg ervoor dat je de laatste versie van de Inmotion Bluetooth applicatie hebt. (nieuwste versie voor IOS en nieuwste versie voor Android).
Sluit de elektrische eenwieler aan op het lichtnet, zet hem aan en zet het wiel in de parkeerstand (zie foto). Druk hiervoor op de uitschakelknop van de motor, kantel het wiel naar achteren totdat de koplamp omhoog stopt en laat dan de uitschakelknop van de motor los.
Maak verbinding met je elektrische eenwieler via Bluetooth. Klik in het tabblad “Voertuig” op het kleine tandwieltje rechtsboven “Specificaties”. Klik onderaan deze pagina op “Upgrade FM” om je firmware bij te werken.

Als de LED’s rood beginnen te knipperen na de update, geen paniek! Dit betekent gewoon dat je je elektrische eenwieler moet kalibreren.

Volg hiervoor de onderstaande procedure: kalibratie of “SCV-correctie”.
Zorg ervoor dat je de laatste versie van de Inmotion Bluetooth-applicatie hebt en dat je de laatste firmware-update hebt uitgevoerd.
Sluit de eenwieler aan op het lichtnet, zet hem aan en zet het wiel in de parkeerstand (zie foto). Druk hiervoor op de uitschakelknop van de motor, kantel het wiel naar achteren totdat de koplamp omhoog stopt en laat dan de uitschakelknop van de motor los.
Maak verbinding met je elektrische eenwieler via Bluetooth.
Klik in het tabblad “Voertuig” op het kleine tandwieltje rechtsboven “Specificaties”.
Klik onderaan deze pagina op “SCV correctie” en vervolgens op “Carrosserie draai- en voorwaartse correctie”.

Geef een reactie 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *